FOGAMZÁSGÁTLÓ UTÁNI CSOMAG

30.600 Ft

5 készleten

Leírás

A FOGAMZÁSGÁTLÓ UTÁNI CSOMAG TARTALMA:

 

A GYÓGYSZER, AMIT EGY TESTI FUNKCIÓ GÁTLÁSÁRA SZEDÜNK… 

A fogamzásgátló tabletta (vagy bármely hormonális fogamzásgátló megoldás) az egyetlen olyan rendszeres hormonkészítmény/gyógyszer az életünkben, amit azért szedünk, hogy elnyomjuk, megakasszuk a testünk amúgy teljesen természetes alapműködését: a termékenységünket. Ha éveken át szedünk egy ilyen „gyógyszert”, annak elkerülhetetlenül van utóélete a testünk működése szempontjából, nem egyszer súlyos ára is.

A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után érdemes fokozatosan, lépésenként haladni az alábbi komplex területek mentén: vitaminok és táplálék-kiegészítők, étkezés, mozgás, stresszcsökkentés, minőségi alvás, ciklusvezetés. Ez a termékösszeállítás a vitaminok és táplálékkiegészítők szempontjából ad egy kimunkált választ a kérdéskörre, és szolgál kész megoldási javaslatcsomaggal. Ha pedig tudni akarod, mi zajlik le a testünkben a gyógyszer szedése alatt és után, és támpontokat szeretnél a fogamzásgátló abbahagyásának lehetséges kimeneteléről, illetve szeretnél rálátni mindegyik komplex terület nehézségeire és lehetséges megoldásaira, nézd meg a Fogamzásgátló abbahagyása után elnevezésű tanfolyamunkat!

KRÉM ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ: MIÉRT HATÉKONYABB EGYÜTT?

Miért nem lehet egy termékbe mindent beletenni? Egyes hatóanyagok felszívódása, illetve azok hasznosulása nagyban eltérő lehet. Van olyan, ami bőrön, és van, ami a tápcsatornán keresztül hasznosul jobban. Ezen felül a termékek használatában jelentős eltérések lehetnek. Ez alatt azt értjük, hogy az ösztrogén jellegű hatóanyagokat a menstruációs ciklus első felében, a progeszteron jellegűeket a ciklus második felében javasolt alkalmazni.

Egy-egy termékben lévő hatóanyagok mennyisége maximalizált; egy kapszula méretei végesek, ezért van szükség több termékre komplex problémák megoldásában. Ezt ismerte fel a Wise Tree Naturals kutatócsoportja, és ezért terveznek folyamatosan olyan készítményeket, amelyekben a hatóanyagok a lehető legjobb hasznosulási formájukban kerülnek az adott készítményekbe.

Bővebb információk a csomag egyes termékeiről, részletes használat és tudnivalók a termékoldalakon (ezeket megtalálod a linkekre kattintva)!

Barátcserje krém (100 ml)

 • Barátcserje innovatív formában
 • Bőrön keresztül felszívódó krém a hatóanyag jobb hasznosulása érdekében
 • A premenstruációs tünetegyüttes csökkentésére vagy a termékenység fokozására
 • 100 ml-es kiszerelés (kb. 3-6 hónapra elegendő)
 • Használat: a javasolt napi adag 1 pumpálásnyi

Ciklusbarát krém (100 ml)

 • Természetes progeszteronkrém yamgyökér kivonattal
 • Gyengéd és természetes megoldás progeszteron-ösztrogén egyensúly felborulása esetén
 • 100%-ban természetes és növényi összetevők
 • 100 ml-es kiszerelés (kb. 1-2 hónapra elegendő)
 • Használat: napi egyszeri 5 pumpálás az alkarra, a comb belső felére vagy az alhasra a ciklus második felében, ovuláció után

Glutation krém (100 ml)

 • A máj működésének támogatása krémbe zárva
 • Szervezetünk fő antioxidánsa
 • 100 ml-es kiszerelés (kb. 3-4 hónapra elegendő)
 • Használat: alacsonyabb dózissal (0,5 pumpányival) indítva maximum napi 1-2 pumpálásnyi a délelőtti órákban

Indol-3-karbinol komplex (60 kapszula)

 • Méregtelenítés felsőfokon természetes növényi kivonatokkal
 • Támogatja a sejtek egészségét
 • Segíti a máj méregtelenítési funkcióját és a belek öntisztulási folyamatait
 • 60 db-os kiszerelés (kb. 2 hónapra elegendő)
 • Használat: napi 1 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal

 


A termék gyártója a magyar Wise Tree Naturals.

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.Egyes hatóanyagok felszívódása, illetve azok hasznosulása nagyban eltérő lehet. Van olyan, ami bőrön, és van, ami a tápcsatornán keresztül hasznosul jobban.

Ezen felül a termékek használatában jelentős eltérések lehetnek. Ez alatt azt értjük, hogy az össztrogén jellegű hatóanyagokat a menstruációs ciklus első felében, a progeszteron jellegűeket a ciklus második felében javasolt alkalmazni.

Egy-egy termékben lévő hatóanyagok mennyisége maximalizált; egy kapszula méretei végesek, ezért van szükség több termékre komplex problémák megoldásában.

Ezt ismerte fel a Wise Tree Naturals kutatócsoportja, és ezért tervezünk folyamatosan olyan készítményeket, amelyekben a hatóanyagok a lehető legjobb hasznosulási formájukban kerülnek az adott készítményekbe.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„FOGAMZÁSGÁTLÓ UTÁNI CSOMAG” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek