Orvosajánló

Dr. Dékány ÁgnesDr. Hazay MátéDr. Farkas Eszter

Dr. Dékány ÁgnesDr. Dékány Ágnes vagyok a természetes szülés elkötelezett híve. Első gyermekem születése után elindítottam a www.szulnijo.hu oldalt ahol hirdetem, hogy a szülés örömteli, semmihez sem fogható pozitív élmény tud lenni minden nő életében. Hiszem, hogy a nők a legtöbb esetben képesek gyermeküket természetes úton világra hozni, és hiszem, hogy a természetes születés a legjobb a babának és a mamának egyaránt.

Fontosnak tartom a női szervezet egészséges, és harmonikus működésének segítését, éppen ezért örültem meg annak, hogy olyan eszközök érhetők el most már hazánkban is, amire a természetes fogamzásszabályozást tervező nők, és családok már régóta vártak.

Hiszem, hogy a családtervezésnél is fontos, hogy a női test összehangolt, és finom működését tiszteletben tartva, biztonságosan használható, komfortos eszközök álljanak rendelkezésünkre. Éppen ezért egy olyan lehetőséget nyújtunk Önnek, aminek segítségével ezen eszközök hatékonysága a lehető legjobb lehet.

Aki szeretné élőben megnézni, megismerni ezeket az eszközöket tanácsadással egybekötve, a budapesti Tas vezér utcai rendelőben ezt megteheti: www.szulnijo.hu/rendeles Az első találkozáskor egy átfogó tájékoztatás, szükség esetén rákszűréssel egybekötött nőgyógyászati vizsgálat történik, amely során a legmegfelelőbb eszköz kiválasztására van lehetőség. Valamely fogamzásszabályozó eszköz megvásárlása után  ­annak részletes útmutatója alapján – megtanulható a helyes használat. Aki azonban igényli, lehetőség van egy második találkozásra, amikor az eszközt otthon felhelyezve, rendelőmben ellenőrzöm annak elhelyezkedését. Ezzel a módszerrel megnyugtatóan használhatók a női fogamzásgátló természetes eszközei.

Első találkozás díja: 13.000 Ft, rákszűrés esetén 15.000 Ft

Második (kontroll) találkozás díja: 5.000 Ft

Dr. Hazay Máté vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

Ahogyan a női lélek, úgy a női test és hormonrendszer működése is rendkívül személyes, egyedi jelenség. Éppen ezért a fogamzásgátlás sem lehet sablonos megoldás. A rendelkezésre álló sokféle technika közül ami az egyik nőnek tökéletesen beválik, a másiknak problémás lehet, néha csak több lehetőség kipróbálása után érkezünk el az adott hölgyhöz legjobban illő fogamzásgátlási módszerhez.

Ezt a célt szolgálják a magas minőségű, megbízható hormonmentes fogamzásgátlási termékek (Caya pesszárium és FemCap méhszájsapka) is, melyek használata könnyen megtanulható. Külön öröm számomra, hogy Janka a profi oktatási anyagaival és tanfolyamával Magyarországon egyedülálló módon a nőket a saját testük működésének megismerésére bátorítja. A módszer alkalmazásával a termékeny napok magas biztonsággal megállapíthatók, ez tovább fokozza a hormonmentes fogamzásgátlás hatékonyságát. A megszerzett tudás ráadásul a babatervezésnél is hatalmas segítség.

Ha nőgyógyászati problémája, kérdése van, várom Önt sok szeretettel! Konzultációra vagy vizsgálatra a honlapomon keresztül tud bejelentkezni (www.drhazaymate.hu), a rendelő Budapesten a Margit körút 44. szám alatt található, a pácienseket keddenként és péntekenként 15 órától tudom fogadni.

Dr. Farkas Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. Kórházi orvosként, illetve magánpraxisban végzem a munkámat Debrecenben. A szakma valamennyi területén dolgozom (szülőszoba, ambuláns ellátás, műtéti tevékenység), de ami iránt leginkább elkötelezett vagyok, az a szülészeti ellátás, illetve a korrekt betegtájékoztatás.

A műtéti, illetve gyógyszeres megoldásokon kívüli lehetőségek sajnos többnyire a szakma érdeklődésének peremére szorulnak, engem viszont nagyon foglalkoztat, hogy milyen életmódbeli tényezők azok, amelyek a női egészséget döntően befolyásolják, illetve milyen egyéb lehetőségek adódnak az egyes betegségek kezelése, vagy akár a fogamzásgátlás területén.

Szívesen tartok előadásokat a női egészség, termékenység, fogamzásgátlás témakörében minden korosztálynak, rendszeresen javaslom és támogatom a ciklusmegfigyelést. Lehetőségeimhez, tudásomhoz mérten igyekszem minél jobban megértetni a pácienssel a benne zajló folyamatokat, az esetleges betegségek természetét, és minél szélesebb megoldási palettát kínálni.

Amennyiben szeretne hozzám konzultációra jelentkezni, a www.drfarkaseszter.hu weboldalon, illetve a 0620/263-3913 számon keressen bizalommal.