Kegel tréner

5.500 Ft

 • Vízálló, minőségi eszköz a gátizmok erősítésére
 • Testbarát, kíméletes, hipoallergén anyag (orvosi szilikon)
 • Különösen ajánlott a szülés előtti és utáni időszakra
 • Minden vásárlás a Ruby kelet-afrikai szociális misszióját is támogatja
Kiürítés

Leírás

A Ruby Kegel tréner prémium minőségű orvosi szilikonból készült, hüvelybe helyezhető erősítő eszköz a testtudatosság jegyében. Egyszerű, kényelmes és egészséges módon edzi a gátizomzatot.

TERMÉKJELLEMZŐK

100%-ban vízálló eszköz. Átmérője 30 mm, súlya 55 g.

A termék hipoallergén orvosi szilikonból készült. Kialakításában hangsúlyos a sima felület az egyszerű használat érdekében. A belső fémgolyó az EU-szabványoknak megfelelően tesztelt.

Az eszköz mellett a csomag tartalmazza a használati útmutatót és egy organikus pamutzsákot a tároláshoz. Elérhető színek: türkiz és lila.

A KEGEL-TRÉNER HASZNÁLATÁNAK HOSSZÚ TÁVÚ ELŐNYEI

 • Egészség. A gátizomzat erősítése és edzése fontos lehet a vizelettartás, valamint a hüvely egészséges állapotának megőrzése szempontjából.
 • Szex. A gátizmok rendszeres tréningezése a hálószobában is előnyökkel jár: intenzívebb, hosszabb orgazmus, magasabb érzékenységi küszöb, valamint a vérkeringés fokozódása miatt erőteljesebb libidó.
 • Menstruációs kehellyel kombinálva. A Kegel tréner a menstruációs kehely használóinak is előnyös lehet, főként azoknál a nőknél, akik szülés után szeretnének kelyhet használni. A gátizmainkat használjuk ugyanis a kehely felhelyezésénél és levételénél – az erősebb izomzat segít megtalálni a kehely megfelelő pozícióját a hüvelyben, valamint levételnél is segítségünkre lehet: az izmok lefelé nyomásával könnyebben elérni a kehely fogóját.

HOGYAN HASZNÁLD?

 1. A Kegel tréner használata előtt keress egy számodra nyugodt körülményeket biztosító helyiséget és vegyél fel kényelmes testhelyzetet.
 2. Az eszközt finoman helyezd a hüvelyedbe.
 3. Feszítsd meg a gátizmaid 2-10 másodpercre, miközben mély levegőt veszel.
 4. Lazítsd el az izmaid.
 5. Ismételd meg a gyakorlatot igény szerint a fokozatosság elvét szem előtt tartva!

Kezdő felhasználók számára leggyakrabban a fekvő, vagy a félig ülő/fekvő pozíció a leginkább ideális. Rutinos felhasználóként, amikor már megerősödtek az izmaid, állva is használhatod az eszközt, így a gravitációval szembeni ellentartás plusz intenzitást ad az edzésednek.

Ajánlott gyakorlatsorok és segítség a használathoz:
https://hormonmentes.hu/blog/kegel-gyakorlatok

TISZTÍTÁS ÉS TÁROLÁS

Használat után alaposan öblítsd le kímélő szappanos vízzel vagy fertőtlenítő kendővel, majd szárítsd meg. Mivel az orvosi szilikonon nem tapadnak meg a kórokozók, így kifőzni  nem szükséges, a mikrós fertőtlenítés pedig a benne található fémgolyó miatt tilos.
Tároláshoz használd a csomagban található vászonzsákot.

A termék vásárlása a Ruby azon szociális misszióját is támogatja, melynek keretében az egészséges testképet, magasabb önértékelést és a női reprodukciós anatómiát oktatja Kelet-Afrikában.

A termék gyártója a Ruby Life Ltd.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Kegel tréner” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

GYIK

A Kegel trénerhez kapok gyakorlóprogramot is?

A csomaghoz kapott leírásban egy általános ajánlást találsz az eszköz használatához. További részletes gyakorlatsorokat találsz blogunkon.

Hogyan segíti a Kegel-tréner a könnyebb szülést?

Az erős gátizomzat segít megtartani a plusz súlyt a várandósság során, valamint segíti a gát és a kismedencei szervek gyógyulását a szülést követően.

Várandósság alatt mikor kezdhetem el a gyakorlást? A várandósság mely szakaszában javasolt abbahagyni?

Ez leginkább egyéni kérdés, amit célszerű a kezelőorvosoddal, nőgyógyászoddal megbeszélni.

Szülés után mikor lehet legkorábban használni a Kegel-trénert?

Ez szintén függ az egyéntől, valamint a szülés típusától is (hüvelyi szülés/császármetszés; egy baba/ikerbabák stb.). Ez esetben is azt javasoljuk, hogy a legjobb, ha az orvosoddal egyeztetsz a kérdésben.

Meddig használható egy Kegel-tréner eszköz?

Megfelelő használat és tisztítás esetén ugyanúgy kb. 10 évig, mint általában egy menstruációs kehely esetén.

Mi az előnye a Kegel-trénernek az eszköz nélküli gátizomtornához képest?

Sok nőnek egyszerűbb beazonosítani és edzeni a gátizmait a Kegel-tréner használata mellett. Valamint az eszköz hasznos az intenzívebb gyakorláshoz is.

Kapcsolódó termékek