Ruby Cup menstruációs kehely

8.990 Ft

CSATLAKOZZ A RUBY FORRADALMI MOZGALMÁHOZ EGY FELELŐSEBB, FENNTARTHATÓBB VILÁGÉRT!

  • Vásárolsz egyet, adsz egyet!
  • Megváltoztatja az életed!
  • Környezettudatos választás
  • Gazdaságos, pénztárca-kímélő megoldás
  • Kevesebb macerát jelent
  • Biztonságos eszköz, igazoltan vegán termék
  • Tökéletesen passzol a női testhez
  • Teljes mértékben lebomló, környezetbarát csomagolás
  • Hatféle színben
  • Ha szeretnél hozzá egy szuper kis tartót, amivel könnyedén tisztíthatod is, vedd meg Ruby Clean pohárral!

A piros kelyhet csütörtökön (november 19.) 25% kedvezménnyel, a feketét pedig pénteken (november 20.) 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

További Ruby-termékek itt!

Törlés

Leírás

Ruby Cup menstruációs kehely

A Ruby Cup menstruációs kehely orvosi szilikonból készült eszköz. Biztonságos, kényelmes és higiénikus, akár tíz éven át is használható.

A Ruby Cup megvásárlásával csatlakozol az anyacég forradalmi, „vásárolsz egyet, adsz egyet” programjához, ami azt jelenti, hogy garantálják: minden eladott Ruby Cup után egyet rászoruló nőknek, lányoknak adományoznak. Azaz ha megveszel egy Ruby Cupot, azzal egyszerre adományozol is egyet egy afrikai vagy ázsiai rászorulónak. (Részletek a programról itt!)

Miért érdemes betét vagy tampon helyett Ruby Cup menstruációs kehelyre váltani?

• Megváltoztatja az életed! A Ruby Cup megvásárlásával befektetsz egy gondtalan menstruációba, és ezt az érzést ráadásul megosztod egy olyasvalakivel, akinek igazán szüksége van rá.

• Környezettudatos választás. Egy nő élete során mintegy 12 ezer eldobható terméket használ menstruációja idején, ha menstruációs kehelyre váltasz, akkor számottevően csökkented ennek a hulladékmennyiségnek a környezetre gyakorolt hatását. Ráadásul a Ruby kiemelten figyel a környezetbarát megoldásokra, a csomagolás csak lebomló anyagokat tartalmaz.

• Gazdaságos megoldás. Bár az intimtölcsér elsőre nagy befektetés, folyamatos használat esetén 5-6 hónap alatt már megtérül az ára a hagyományos eszközökhöz képest. Tekintve, hogy a kelyhed akár egy évtizeden át is kitarthat, a menstruációs eszközökre költött ráfordításod akár 90%-át is megspórolhatod.

• Kevesebb macerát jelent. A kehelynek háromszor akkora a kapacitása, mint a legszuperebb tamponoknak. A kelyhed így akár 8 órán át is fent lehet, persze a vérzésed erőssége fényében.

• Biztonságos eszköz. Orvosi szilikonból készült, puha eszköz, amely teljesen műanyag-, latex-, klór- és méreganyagmentes.

A Ruby Cup használható intenzív sportolás, úszás, futás és túrázás közben is. Ha pedig zavar a szára, akkor nyugodtan levághatod akkorára, amellyel nem okoz gondot a levétel, de már kényelmes viseletet jelent.

A menstruációs kehely 8 órán át is használható folyamatosan, éjszaka is, és – a higiéniai előírások betartása mellett – akár ismételten vissza is helyezhető. Megfigyelve a kehely telítettségét, gyorsan kitapasztalható, hogy a személyes szükségletek milyen gyakori ürítést igényelnek, általános tapasztalat szerint minimum napi 2-3 alkalommal érdemes az ürítést elvégezni.

A kehely tisztításához a hagyományos módokon felül a speciálisan erre tervezett Ruby Clean fertőtlenítő pohár ajánlott.

Melyiket válaszd? Ezek a szempontok!

A Ruby Cup gyártója nem életkor vagy szülési előtörténet alapján határozza meg a javasolt méretválasztást, hanem azt tanácsolják, hogy választásod előtt a vérzésed erősségét és a méhnyakad menstruációkor tapasztalt pozícióját vedd figyelembe, mert ez a két szempont határozza meg leginkább, hogy megfelelő lesz-e a méret.

Az S (kisebb) méret akkor javasolt, ha alacsonyan van a méhnyakad és a vérzésed nem erősebb közepes erősségűnél.

Az M (nagyobb) méret akkor javasolt, ha menstruációkor magasan helyezkedik el a méhnyakad, illetve a vérzésed közepesnél erősebb és erős intenzitású.

Választható színek: átlátszó, fekete, kék, lila, piros, rózsaszín.

RUBY CUP – KEHELYADATOK S méret (kisebb) M méret (nagyobb)
  Kehely hossza 46 mm 51 mm
  Fogó hossza 19 mm 17 mm
  Teljes hossz 65 mm 68 mm
  Átmérő 40 mm 45 mm
  Teljes kapacitás 24 ml 34 ml
  Kapacitás a lyukakig 19 ml 24 ml

A termék használati utasítását itt találod!

A Ruby Cup a Vegan Society által regisztrált termék.

A termék gyártója a Ruby Life Ltd. A start-upként induló céget 2011-es indulása óta számos díjjal kitüntették formabontó tevékenységéért és tabumentes kommunikációjáért.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ruby Cup menstruációs kehely” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek