Difrax sterilizáló tojás

(1 vásárlói értékelés)

2.200 Ft

A Difrax sterilizáló tojás segítségével kényelmesen, a mikróban fertőtlenítheted a menstruációs tölcséredet, de a FemCap méhszájsapka sterilizálására is alkalmas. Nem kell hozzá más, csak egy kis víz és persze a mikró. A tojást tárolóként is használhatod, így akárhová magaddal viheted a tiszta intimkelyhedet. Az eszköz jelenleg csak fehér színben kapható!

133 készleten

Leírás

Difrax sterilizáló tojás

Bármilyen menstruációs kelyhet fertőtleníthetsz benne, márkától függetlenül. A FemCap méhszájsapka tisztítására is alkalmas a sterilizáló tojás (Caya pesszáriumhoz viszont határozottan nem ajánljuk, mert tönkreteheti az eszközt!).

A tojás újrahasznosítható műanyagból készült és bevizsgáltan BPA-mentes, hormonháztartás befolyásoló anyagokat nem tartalmaz.

Előnyei:

  • Gyors és egyszerű sterilizálás vegyszer nélkül
  • Csak víz és mikró szükséges hozzá
  • Diszkrét megoldás
  • A tölcsér tárolására, szállítására is kiválóan alkalmas

Használat: önts 10 ml vizet a sterilizáló tojásba, tedd bele a kelyhet vagy a méhszájsapkát, csukd be a tojást, és tedd 3 percre 800 watton a mikróba. Hagyd kihűlni (vigyázz, a gőztől nagyon forró!), és az oldalsó lyukacskákon könnyedén kiöntheted a vizet, így a kehely teljesen steril marad, és tiszta állapotban viheted magaddal.

A kehely azonnal használható a sterilizálás után. Azonban nem szükséges minden használat előtt sterilizálni, elég csak minden menstruáció után, hiszen az orvosi szilikonon nem tapadnak meg a baktériumok.

Mérete: 9.1 cm x 6.1 cm x 5.8 cm

A Difrax sterilizáló tojást eredetileg cumik sterilizálására tervezték, ezért ne lepődj meg azon, hogy a csomagolásán baba látható. 🙂

Difrax sterilizáló tojás termékről 1 értékelés

  1. Galambos

    Van egy másik sterilizálóm, ami orvosi szilikonból készült, hordozható verzió, a FemmyCycle normál mérete éppenhogy elfér benne, ezért választottam ezt a tojást, hátha ebben jobban elfér, és szerencsére nyitott verzióban is elfér 🙂 Kevesebb víz kell bele sokkal, gyorsan megvagyok a sterilizálással, mivel kemény (a másik összehajtható, ezért nehezebb fogni kinyitott állapotában), ezért könnyen meg tudom fogni, nem fröcskölöm össze magam a forró vízzel 🙂

  2. Juli

    Nemcsak sterilizálásra, hanem tárolásra is ezt használom: a FemmyCycle normál méret kényelmesen elfér benne, és mivel a tojás kemény, jól védi is a tölcsért. A táskám állandó lakója így a tölcsér a tojásban, együtt a tölcsér átlátszatlan textil tokjában diszkréten és biztonságosan.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek