ISMERD MEG A SAJÁT TERMÉKENYSÉGED EGYEDI RITMUSÁT!

TANULD MEG, HOGYAN ALKALMAZHATOD EZT A TUDÁST FOGAMZÁSGÁTLÁSRA, BABATERVEZÉSRE ÉS AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOD NYOMON KÖVETÉSÉRE!

LEGYÉL TE A SAJÁT TESTED ELSŐ SZÁMÚ SZAKÉRTŐJE!

 • Természetes és megbízható fogamzásgátlási módszert keresel?
 • Eleged van a mesterséges hormonok mellékhatásaiból?
 • Szeretnél olyan fogamzásgátlási módszert alkalmazni, ami összhangban van a testeddel és semmilyen módon nem károsítja azt?
 • Hormonális problémád van, és a legtöbb orvos azt javasolja, hogy kezdj el fogamzásgátlót szedni, az majd megoldja?
 • Eleged van abból, hogy folyamatosan óvszert használtok, de ha lazábban veszitek a védekezést, akkor jön az aggodalom és a pánik, hogy ha késik pár napot a menstruációd?
 • Szeretnél valós információkat kapni a lehetőségeidről, de nem igazán találsz hiteles forrásokat a témában? Csupa ellentmondásba ütközöl.
 • Vagy épp babát szeretnétek, és jó lenne tudni, hogy mikor a legnagyobb az esély a fogantatásra, és azt is, hogy minden rendben van-e a termékenységetekkel?

Jó helyen jársz!

A TERMÉKENYSÉGTUDAT ELŐNYEI:

Létezik egy nagyon egyszerű, tudományosan igazolt, teljesen természetes módszer, amelynek nincs mellékhatása. Amelynek segítségével pontosan megismered a ciklusodat, és azt hogy mikor vagy termékeny és mikor nem.

Olyan módszer, amivel nem elnyomod a testedet, hanem szépen együttműködsz annak ritmusával.

Függetlenül a ciklus hosszától és szabályosságától, a női testnek van egy tökéletes ritmusa, jelzésrendszere, amely alapján pontosan meg lehet állapítani a termékeny napokat egy-egy ciklus során. Létezik természetes fogamzásgátlás, amihez nem kell más, mint papír, ceruza, hőmérő (vagy ezek helyett egy termékenységi applikáció), egy kis önismeret és tanulás.

Az általam tanított módszer a szimptotermális-, azaz tünetihőmérőzés-módszer, amelynek segítségével teljesen megváltozhat a testedhez, termékenységedhez fűződő viszonyod. Elsajátításával kulcsot kapsz a termékenységedhez és az egészségedhez. És ha fogamzásgátló módszerként alkalmazod, a hatékonysága 99,4% !

Igen, éppen olyan hatékony, mint a gyógyszer, csak mellékhatások nélkül!

Ismerem a blogodat, és alig várom, hogy megtanuljam a szabályokat!

Az is lehet, hogy most itt megtorpantál, és arra gondolsz:

Hogy mi? Jól olvasom? Te most ilyen hőmérőzésről fogsz beszélni?” De hát az tök bizonytalan dolog! Különben is, bármikor lehet rendkívüli peteérésem, nem? (Spoiler: nem, nem lehet!) Meg kinek van rá ideje? Ez most a naptármódszer meg találgatás a termékeny napokról? Egyébként is, ez valami olyan ezo-izé, aminek köze van a holdfázisokhoz meg a csillagokhoz, ugye? Ilyennel akarod rabolni az időmet?”

MEGNYUGTATLAK, A FENTIEK A SZOKVÁNYOS TÉVHITEK A TÉMÁBAN.

A termékenységtudat 100% színtiszta tudomány.

Biológia, amit minden nőnek ismernie kellene.

Miről is szól pontosan ez a módszer? Két vagy három elsődleges termékenységi jel megfigyeléséről. Hogy mik ezek?

az alap-testhőmérséklet

Reggel, felkelés előtt mért testhőmérséklet.

a méhnyaknyák állaga

Hogy nem tudod mi is az? Pedig ez a termékenységünk titkos kulcsa.

Tabu, amiről nem beszélünk, pedig mindannyiunknak van.

a méhnyak állása, a méhszáj nyitottsága

Tapintottad már ki a méhnyakadat?

Nem? Épp itt az ideje!

Szeretnéd elkerülni a terhességet? Vagy éppen a fogantatás a célod?

Szuper! Mindkét esetre alkalmazhatod ezt a tudást. Sőt, ez egyszerűen alapismeret kellene legyen! Mit veszíthetsz vele, ha megtanulod? Semmit. Egy ismerettel gazdagabb leszel, és soha nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. És ha fogalmad sincs róla? Akkor tovább éled az életedet úgy, hogy nem ismered igazán a saját termékenységed működését.

ÉN SZERETNÉM MEGISMERNI A TESTEMET!

Oké, és honnan tudom, hogy hasznos dolgokat fogok tanulni?

Felteszek 10 kérdést. Ha minden választ pontosan tudsz, még akkor is tanulhatsz új dolgokat a tanfolyamon, de ha olyan, mintha kínaiul olvasnál, akkor érdemes jelentkezned!

 1. Tudod, hogy mikor biztonságos védekezés nélkül szexelni?
 2. Mennyi ideig vagy termékeny egy ciklusban?
 3. Milyen hosszú a luteális szakaszod és hogyan tudod ezt megállapítani?
 4. Hogyan tudod megfigyelni magadon az ösztrogénszint emelkedését?
 5. Tudod, hogy a legutóbbi ciklusodban volt-e ovulációd?
 6. Tudod, hogy hogyan árulja el a hőmérsékleted, ha babát vársz?
 7. Mi termeli a progeszteronhormont, mikor és miért fontos ezt tudni?
 8. Hány módon tudod megvizsgálni a méhnyaknyákot?
 9. Mi a jele a progeszteronszint emelkedésének?
 10. Tudod, hogy mire jó a 6+3 szabály?

Ha végighaladsz a tanfolyami videókon, akkor a végére minden kérdésre tudni fogod a választ.

Nekem való a termékenységtudat-módszer?

Amennyiben fogamzásgátlásra szeretnéd alkalmazni, nyilván vannak előnyei és hátrányai, mint minden fogamzásgátló módszernek. A következőket mérlegeld:

 • természetes
 • mellékhatásmentes
 • nagyon hatékony, ha képzett oktatótól tanulod és betartod a szabályokat
 • a legtöbb nő mély kapcsolatba kerül a saját testével és nőiességével a módszer segítségével, valamint erőt adó és nagyszerű tapasztalatként írja le a termékenységtudat által szerzett önismeretet
 • az egészség és a megelőzés előtérbe kerül
 • képet kapsz a hormonegyensúlyodról
 • környezetbarát
 • hosszabb távon nagyon olcsó, nincs állandó költsége
 • új lehetőségeket nyit meg a szexuális életben
 • a legtöbb nő a legtermékenyebb időszakban kívánja leginkább a szexet – ez biológiai tény
 • minden nap jegyezned kell a megfigyeléseidet
 • elköteleződést és tanulást igényel az alkalmazása
 • a hatékonysága csakis rajtatok és a szabályok betartásán múlik
 • nem véd a nemi úton terjedő betegségek ellen (az óvszert leszámítva – amely csökkenti a fertőzésveszélyt – semmilyen más módszer nem alkalmas erre)

Mit gondolnak azok, akik már elvégezték az online tanfolyamot?

Már több mint 2000 nő végezte el a Termékenységtudat-tanfolyamot 2016 júniusa óta. Íme, néhány vélemény a legutóbbi kurzusok résztvevőitől:

• Hiánypótló. Annyian írták már korábban, de ami igaz, az igaz. Szomorú vagyok, hogy vége. Annál is jobb, informatívabb, érdekesebb volt, mint amit vártam. Pedig roppantul vártam. 🙂 Janka személyisége elbűvölő, nagyon jó a humora, az első pillanattól kezdve látszik, hogy szívvel-lélekkel oktat, segít. Aki picit is hezitál a jelentkezéssel kapcsolatban, annak csak annyit mondanék, hogy a tudás hatalom. A saját testedről és annak működéséről tanulhatsz itt, és a tanfolyam végén meg fogod köszönni magadnak, hogy jelentkeztél és végigcsináltad. Valóban felszabadító érzés, hogy tudod, mi történik és miért történik a testedben. Köszönöm Janka! (Dukai Noémi)

• Köszönöm a tanfolyamot, mint szlovákiai orvostanhallgató is rengeteg új dolgot megtanultam. Nőként pedig a nőiesség megélése és a testünk teljes elfogadása, már tudom, a legfontosabb, úgy a párkapcsolatban, mint az önmagunk vállalásában. Merjünk újat tanulni, próbáljátok ki a szimptotermális módszert, sohasem veszítünk a tanulással. Örülök a lehetőségnek ❤ (K. Kitti)

• Nagyon ajánlom bárkinek ezt a tanfolyamot, mert olyan tudásra lehet szert tenni, ami egy teljesen más életminőséget idéz elő. Jómagam is sokáig gondolkoztam, hogy belevágjak-e, de ma már azon gondolkozom, miért nem kezdtem el előbb?! (Németh Babett)

• Ha szeretnéd megérteni a saját testedet, ciklusodat, és már eleged van abból, hogy kétes információkra támaszkodva magad sem vagy biztos abban, hogy mi a normális és mi nem, akkor Janka tanfolyamán a helyed! Megbízható forrásból származó, tudományos alapokon és rengeteg tapasztalaton alapuló szavai magabiztosságot adnak Neked is ahhoz, hogy együtt tudj élni a ciklusoddal és élmény legyen a nőiség megélése, ne pedig rejtély! Meleg szívvel csak ajánlani tudom minden lánynak és nőnek ezt a fantasztikus lehetőséget, amit Janka tanfolyama nyújt! (ZsuzsiTedra)

• A tanfolyam nagyon tetszett, nagyon sok értékes tudáshoz jutottam hozzá. Nagyon tetszett a téma tudományos alátámasztása és a rengeteg gyakorlatias segítség a módszer alkalmazásához: képek, videók, kommentek. Illetve nagyon tetszett a téma holisztikus megközelítése, hogy nem csak anatómiai, biológiai szempontból magyarázta el Janka a módszert, hanem kitért a lelki problémákra is, tematizálta az esetleges félelmeket stb. A tanfolyamos facebook-csoport is nagyon hasznos. Köszönöm a tudást, amit átadtál Janka. (Lili)

(A visszajelzéseket és a neveket a résztvevők engedélyével hoztuk nyilvánosságra. További vélemények ITT!)

A Termékenységtudat-tanfolyam teljesen online zajlik, így nem kell azon aggódnod, hogy adott helyen és időben jelen legyél.

A világ szinte minden pontjáról voltak már résztvevőim:

Nagyon tetszik! Én is szeretném megtapasztalni, amit a többiek!

Kitől fogok tanulni?

Cserháti-Herold Janka vagyok, a gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-oktató.

Arra tanítom a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Az angliai Natural Family Planning Teachers Association Fertility Awareness oktató tanfolyamát végeztem el, és Magyarországon elsőként rendelkeztem ilyen tanári képzettséggel. Én magam már évek óta alkalmazom a termékenységtudat-módszert, és szeretném minél szélesebb körben terjeszteni ezt a csodálatos tudást. Bevallom, kicsit megszállott vagyok.

Két kisfiú és egy kislány anyukája vagyok. Én magam már lassan 9 éve alkalmazom a módszert, először egy évig fogamzásgátlásra használtuk, majd babatervezésre, a második kisfiunk születése után 5 évig pedig újra fogamzásgátlásra, majd újra babatervezésre. Tudom milyen babát akarni, és milyen az, amikor a fogamzásgátlás a cél, és tapasztalatból tudom, hogy milyen jól működik a módszer mindkét irányba.

AHOL TÖBBEK KÖZÖTT MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELEM:

Egy kis ízelítő a leckékből:

(Ez nem a teljes tematika!)

 • Hogyan változtatja meg az életedet a termékenységtudat?
 • A módszer tudományos háttere, hatékonysága
 • Hogyan véd meg az esetleges félrediagnosztizálástól?
 • Miért pont a szimptotermális-módszer?
 • Ismerjük meg a testünket: női és férfi anatómia
 • A termékenységi jelek részletes megismerése
 • Hormonmentes fogamzásgátlási opciók: több van, mint gondolnád!
 • Rakjuk össze: ismerd meg a ciklusod fázisait!
 • Szabályok a módszer alkalmazásához fogamzásgátlásra
 • Hormonális egyensúly
 • Hogyan használd babatervezésre a termékenységtudatot?
 • Hogyan alkalmazd a módszert szoptatás alatt, fogamzásgátló abbahagyása után?
 • Hogyan beszélj a pároddal a módszerről?
 • Menstruációs eszközök, amelyek megkönnyítik az életedet

Térjünk a lényegre: drága?

Ha nem haladsz végig a leckéken, akkor egyenesen kidobott pénz.

Ha komolyan veszed, akkor felbecsülhetetlen értékű tudást szerzel.

Ezzel a tanfolyammal 8 hét alatt haladó szinten megtanulod a tested, a ciklusod nyelvét.

Három havi fogamzásgátló tabletta adag kb. 12-15.000 Ft-ba kerül. Ezt a tudást viszont egy életen át alkalmazhatod. Precíz és biztonságos fogamzásgátlási módszert kapsz, de sokkal többet is ennél…

A tanfolyam alatt szerzett ismeretekkel megspórolsz magadnak egy csomó aggodalmat, félelmet. Kulcsot kapsz a testedhez, legyen szó egészségről, babatervezésről vagy fogamzásgátlásról.

Mit kell még tudnom?

 • A tanfolyam TELJESEN ONLINE és kötetlen. (Nem kell egyszerre a gép előtt lennünk, a saját időbeosztásodnak megfelelően bármikor kényelmesen elérheted a leckéket a tanfolyam ideje alatt.)
 • A következő tanfolyam indulása: 2021. március 17.
 • Banki átutalással tudsz fizetni
 • Rendelés után kapsz egy e-mailt az utalási információkkal
 • E-számlát küldünk a rendelésről, ha beérkezett az utalás
 • Ezután megkapod a bejelentkezéshez szükséges regisztrációs információkat és a további tudnivalókat a tanfolyamról
 • Nyolc héten keresztül összesen 24 leckét kapsz (videókat, hanganyagokat, PDF-anyagokat)
 • Plusz PDF-összefoglalókat és táblázatokat
 • E-bookot a legfontosabb tudnivalókról, a módszer szabályairól
 • Egyedülálló képgalériát és videókat a nyák változásairól
 • A leckéket letöltheted, de a tanfolyam végén lehetőséged lesz megvásárolni a teljes anyagot pendrive-on, szinte anyagáron
 • Hetente kapsz egy rövid összefoglaló emailt emlékeztetőként
 • Bekerülsz a tanfolyamot elvégzettek Facebook-csoportjába, ahol megismerkedhetsz tapasztalt felhasználókkal, kikérheted véleményüket

Lássuk a tanfolyam tartalmát és árát!

(Úgyis tudom, hogy ez érdekel!)

Online Termékenységtudat-tanfolyam

59.990 Ft

1. Heti 3 lecke 8 héten keresztül

2. PDF-ek, puskák és összefoglalók

3. Egyedülálló galéria és videók a nyák változásairól

4. E-book a módszerről

5. Facebook-tagság és -közösség csak a tanfolyamon résztvevőknek

6. Heti összefoglaló email

7. Kedvezménykupon a hormonmentes.hu webáruházba

Aggódsz, hogy megéri-e a Termékenységtudat-tanfolyam?

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni a leckéket, anyagokat.

Ha az első két hét után valamiért mégsem tetszik a tanfolyam, és ezt jelzed e-mailben a 6. lecke megjelenésének napján 16 óráig, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel, az oktatás költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT

A márciusi tanfolyamra a jelentkezési időszak véget ért, a következő tanfolyam indulása: május vége.

Amennyiben szeretnél értesítést kapni a jelentkezési időszak megnyílásáról, iratkozz fel az alábbi értesítőre!

Ha addig is kíváncsi vagy a Fogamzásgátló abbahagyása utáni tudáscsomagunkra, ajánljuk másik tanfolyamunkat!

Név*
Email*
ellenőrző kód:

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k lehetővé teszik számunkra látogatások és forgalmi források számlálását, így webhelyünk teljesítményét mérhetjük és javíthatjuk.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése