ISMERD MEG A SAJÁT TERMÉKENYSÉGED EGYEDI RITMUSÁT!
TANULD MEG, HOGYAN ALKALMAZHATOD EZT A TUDÁST FOGAMZÁSGÁTLÁSRA, BABATERVEZÉSRE ÉS AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOD NYOMON KÖVETÉSÉRE!

 

LEGYÉL TE A SAJÁT TESTED ELSŐ SZÁMÚ SZAKÉRTŐJE!

A TANFOLYAMRA 250 FŐ JELENTKEZHET. AKTUÁLISAN SZABAD HELYEK SZÁMA: 0

 • Természetes és megbízható fogamzásgátlási módszert keresel?
 • Eleged van a mesterséges hormonok mellékhatásaiból?
 • Szeretnél olyan fogamzásgátlási módszert alkalmazni, ami összhangban van a testeddel és semmilyen módon nem károsítja azt?
 • Hormonális problémád van, és a legtöbb orvos azt javasolja, hogy kezdj el fogamzásgátlót szedni, az majd megoldja?
 • Eleged van abból, hogy folyamatosan óvszert használtok, de ha lazábban veszitek a védekezést, akkor jön az aggodalom és a pánik, hogy ha késik pár napot a menstruációd?
 • Szeretnél valós információkat kapni a lehetőségeidről, de nem igazán találsz hiteles forrásokat a témában? Csupa ellentmondásba ütközöl.
 • Vagy épp babát szeretnétek, és jó lenne tudni, hogy mikor a legnagyobb az esély a fogantatásra, és azt is, hogy minden rendben van-e a termékenységetekkel?

Jó helyen jársz!

A TERMÉKENYSÉGTUDAT ELŐNYEI:

Létezik egy nagyon egyszerű, tudományos igazolt, teljesen természetes módszer, amelynek nincs mellékhatása. Amelynek segítségével pontosan megismered a ciklusodat, és azt hogy mikor vagy termékeny és mikor nem.

Olyan módszer, amivel nem elnyomod a testedet, hanem szépen együttműködsz annak ritmusával.

Függetlenül a ciklus hosszától és szabályosságától, a női testnek van egy tökéletes ritmusa, jelzésrendszere, amely alapján pontosan meg lehet állapítani a termékeny napokat egy-egy ciklus során. Létezik természetes fogamzásgátlás, amihez nem kell más, mint papír, ceruza, hőmérő (vagy ezek helyett egy termékenységi applikáció), egy kis önismeret és tanulás.

Az általam tanított módszer a szimptotermális-, azaz tünetihőmérőzés-módszer, amelynek segítségével teljesen megváltozhat a testedhez, termékenységedhez fűződő viszonyod. Elsajátításával kulcsot kapsz a termékenységedhez és az egészségedhez. És ha fogamzásgátló módszerként alkalmazod, a hatékonysága 99,4% !

hatékonyság

Igen, éppen olyan hatékony, mint a gyógyszer, csak mellékhatások nélkül!

Ismerem a blogodat, és alig várom, hogy megtanuljam a szabályokat!

Az is lehet, hogy most itt megtorpantál, és arra gondolsz:

Hogy mi? Jól olvasom? Te most ilyen hőmérőzésről fogsz beszélni?” De hát az tök bizonytalan dolog! Különben is, bármikor lehet rendkívüli peteérésem, nem? (Nem, nem lehet.) Meg kinek van rá ideje? Ez most a naptármódszer meg találgatás a termékeny napokról? Egyébként is, ez valami olyan ezo-izé, aminek köze van a holdfázisokhoz meg a csillagokhoz, ugye?  Ilyennel akarod rabolni az időmet? ”

MEGNYUGTATLAK, A FENTIEK A SZOKVÁNYOS TÉVHITEK A TÉMÁBAN. 

A termékenységtudat 100 % színtiszta tudomány. Biológia, amit minden nőnek ismernie kellene. 

Miről is szól pontosan ez a módszer? Két vagy három elsődleges termékenységi jel megfigyeléséről. Hogy mik ezek?

hőmérő-chart

az alap-testhőmérséklet

Reggel, felkelés előtt mért testhőmérséklet.

nyák

a méhnyaknyák állaga

Hogy nem tudod mi is az? Pedig ez a termékenységünk titkos kulcsa.

Tabu, amiről nem beszélünk, pedig mindannyiunknak van.

méh ikon

a méhnyak állása, a méhszáj nyitottsága

Tapintottad már ki a méhnyakadat?

Nem? Épp itt az ideje!

Szeretnéd elkerülni a terhességet? Vagy éppen a fogantatás a célod ?

Szuper! Mindkét esetre alkalmazhatod ezt a tudást. Sőt, ez egyszerűen alapismeret kellene legyen! Mit veszíthetsz vele, ha megtanulod? Semmit. Egy ismerettel gazdagabb leszel, és soha nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. És ha fogalmad sincs róla? Akkor tovább éled az életedet úgy, hogy nem ismered igazán a saját termékenységed működését.

ÉN SZERETNÉM MEGISMERNI A TESTEMET!

Oké, és honnan tudom, hogy hasznos dolgokat fogok tanulni?

Felteszek 10 kérdést. Ha minden választ pontosan tudsz, még akkor is tanulhatsz új dolgokat a tanfolyamon, de ha olyan, mintha kínaiul olvasnál, akkor javaslom, hogy jelentkezz!
bizonytalan4
 1. Tudod, hogy mikor biztonságos védekezés nélkül szexelni?
 2. Mennyi ideig vagy termékeny egy ciklusban?
 3. Milyen hosszú a luteális szakaszod és hogyan tudod ezt megállapítani?
 4. Hogyan tudod megfigyelni magadon az ösztrogénszint emelkedését?
 5. Tudod, hogy a legutóbbi ciklusodban volt-e ovulációd?
 6. Tudod, hogy hogyan árulja el a hőmérsékleted, ha babát vársz?
 7. Mi termeli a progeszteronhormont, mikor és miért fontos ezt tudni?
 8. Hány módon tudod megvizsgálni a méhnyaknyákot?
 9. Mi a jele a progeszteronszint emelkedésének?
 10. Tudod, hogy mire jó a 6+3 szabály?

Ha végighaladsz velem a tanfolyamon, akkor a végére minden kérdésre tudni fogod a választ.

Nekem való a termékenységtudat-módszer?

Amennyiben fogamzásgátlásra szeretnéd alkalmazni, nyilván vannak előnyei és hátrányai, mint minden fogamzásgátló módszernek. Mérlegeld a következőket:

 • természetes
 • mellékhatásmentes
 • hihetetlen hatékony, ha képzett oktatótól tanulod és betartod a szabályokat
 • a legtöbb nő mély kapcsolatba kerül a saját testével és nőiességével a módszer segítségével
 • valamint erőt adó és nagyszerű tapasztalatként írja le a termékenységtudat által szerzett önismeretet
 • az egészség és a megelőzés előtérbe kerül
 • képet kapsz a hormonegyensúlyodról
 • környezetbarát
 • hosszabb távon nagyon olcsó, nincs állandó költsége
 • új lehetőségeket nyit meg a szexuális életben
 • a legtöbb nő a legtermékenyebb időszakban kívánja leginkább a szexet – ez biológiai tény
 • minden nap le kell jegyzetelned a megfigyeléseidet
 • elköteleződést és tanulást igényel az alkalmazása
 • a hatékonysága csakis rajtatok és a szabályok betartásán múlik
 • nem véd a nemi úton terjedő betegségek ellen (egyébként csak az óvszer csökkenti a fertőzésveszélyt, semmilyen más módszer nem alkalmas erre)

Mit gondolnak azok, akik már elvégezték az online tanfolyamot? 

Már több mint 1000 nő végezte el a Termékenységtudat-tanfolyamot 2016 júniusa óta. Íme, néhány vélemény:

Mit mond az orvos a Termékenységtudat-tanfolyamról?

“Ha jól tudom, elvégezted Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktató képzését is, mely alapvetően nem orvosoknak lett kitalálva. Mit adott hozzá a szemléletedhez ez a fajta tudás és hogyan építetted be a gyakorlatba? 
Azok a pácienseim, akik gyermekvállalás előtt állnak, sokszor kérdezik, hogy mire figyeljenek oda, mivel tudják megnövelni annak az esélyét, hogy minél előbb várandósok legyenek. Szerettem volna a pácienseimnek egy olyan felületet találni, ahol hiteles információhoz juthatnak ahhoz, hogy jobban megismerjék a testük működését, a fogamzás biológiai folyamatait.
Aztán rátaláltam a tanfolyamra, és végigcsináltam azzal a szemmel, hogy mennyire használható és valid az átadott tudás, akkor is, ha semmilyen előképzettsége nincs valakinek. De Janka teljesen érthetően magyaráz el mindent, így azóta bátran ajánlom mindenkinek, elszántabbaknak fogamzásgátlásra is. Utóbbit azért gondolom így, mert – főleg addig, míg nem lesz a napi rutin része – egy magasabb fokú tudatosságot és minden napra egy kis elfoglaltságot jelent, de megtérül a befektetett energia.”

Dr. Oláh Orsolya – Nőgyógyász (Marie Claire.hu interjú)

“Nagyon szuper a tanfolyam, lenyűgöző követni. Augusztus végén kicsit lemaradtam, de most sikerült nagyjából behoznom, és tényleg azt tudom csak mondani, hogy bár én még korábbról is, meg a hormonomentes.hu blog indulása óta sok információt és tudást felszedtem, de ez _LÉNYEGILEG_ több és jobb, mint amit eddig tudtam. Ez talán a legfontosabb, amit kiemelnék. Az, hogy az alapokkal és anatómiával (!!) kezded, mindenen alaposan végigmész – bevallom, rettentően türelmetlen voltam az elején , de kellett, nagyon kellett. Plusz az egy-egy téma alapos, mindenre kiterjedő végigbeszélése, apróságok, részletek, trükkök, és minden, ami hozzá kapcsolódik… Tényleg így lesz belőle egy olyan tanfolyami anyag, ami biztonságot, átfogó tudást ad. Szóval már eddig is sokkal többet kaptam tőle, mint gondoltam volna; úgyhogy le a kalappal, a tudásod, az alaposság és a közvetlenség, amivel csinálod (nem tudom, melyiket emeljem ki e háromból) egy lenyűgöző tanfolyamot eredményezett. Bocs, mindig ez a szó , de tényleg így van.” Lilla

“Én több barátnőmnek ajánlottalak, nővéremnek, ismerőseimnek… Szuper dolgokat tanultam tőled, amivel nem csak a testemet értettem meg, és kerültem ezáltal közelebb hozzá, hanem a tudás által jobban és boldogabban tudom megélni a nőiességemet. Hiánypótló, amit tanítasz, és biztos másképp alakul a magamhoz való viszonyom, ha ezeket hamarabb tudom…
 
Nagyon hiteles vagy, és bár a videón is átjön, de élőben még átütőbb, hogy mennyire önaznos vagy ebben a témában. A gazdagmami konferencia szünetében láttalak és a férjeddel, a standodnál. És sugárzott rólatok, hogy mennyire tisztelitek és szeretitek egymást, amiben biztosan ez az önazonosság és a szexualitáshoz való viszony is egy fontos építőkő. A mi kapcsolatunkat is elmélyítette (talán nem ez a megfelelő szó), az, hogy nagyobb szeretettel és megértéssel fordulok a testemhez, testünkhöz, és azt az attitűdöt a párom is átvette. Én is köszönöm, amit tőled tanultam!” Harmath Vera
“Megvilágosodtam”
Na, nem spirituálisan. Ahhoz még ki tudja milyen rögös út visz.
A termékenység tudat tanfolyam, Janka vezetésével felvilágosított nem kevés és nem elhanyagolható dolgokról. Már négy hónapja letettem az utolsó bogyót. És mázlista vagyok, hogy nem sok komoly bajom volt előtte, meg utána sem. Negyedik hónapra már teljes nyugodtsággal használhatom a módszert. Janka rengeteget segít. A konzultációt is csak javasolni tudom. Jobb az, ha a szakember ránéz a ciklusgörbénkre és segít értelmezni a “Na most akkor mi van ezzel itt?” helyzetet.
Minden fillért megért ez a program! Szuper a csapat, mindenki segíti a másikat. És felemelő érzés egészségesen funkcionáló testben létezni.
Ha komolyan fontos az egészséged, akkor jelentkezz a következő tanfolyamra!” Kitty

“Kedves Janka!

Nagyon hálás vagyok Neked, és hálásak lehetünk mi nők mindannyian, azért, hogy összegyűjtötted nekünk ezt tudást, és egyszerűen használható, könnyen tanulható formába öntötted. Ahogy ígérted, valóban teljesen más érzés úgy élni a mindennapokat, hogy értem a testemben zajló folyamatokat és sok apró jelet is felismerek már. Ez óriási sikerélményt ad! Másrészt pedig esélyt egy magasabb szintű életminőségre, ahol nem kell tönkretennem magam ahhoz, hogy élvezetes, teljes értékű szexuális életet élhessünk a férjemmel.
Sok éve kerestünk már erre megoldást, és reménytelennek látszott, hogy valaha is találunk használhatót. Ez a módszer megéri a ráfordított időt, még ha az több hónap is. Köszönöm azt is, hogy létrehoztad a facebook csoportot, ahol megoszthattuk egymással a tapasztalatainkat a tanfolyam résztvevőivel, kérdezhettünk tőled minden gátlástól mentesen, és hogy végig olyan kedves és nyitott voltál velünk. Remélem sokan tanulhatnak még Tőled! 🙂 KÖSZÖNÖM!” Zsuzsanna
“Szerintem űberzseniális volt a tanfolyam, és baromi lelkes vagyok, én is függővé váltam már. Sosem gondoltam, hogy valamit ilyen kitartóan fogok tudni csinálni, mint a reggeli hőmérőzés. Annyira könnyű, pedig olyan nehéznek tűnik, amikor még nem csinálja az ember. 😀

Persze, tudom hogy tudod, voltak bakik meg csúszások, rendkívül elfoglaltnak tűnsz, két gyerek, előadások, webshop, Facebook oldal, Facebook csoport(ok), folyamatos tájékozódás, stb-stb, és még mi is. 😀 Nem tudom, mi az, amit tudnál delegálni és kinek, de tudom, hogy majd megtalálod az egyensúlyt, és nagyon szorítok neked, én is azt akarom (nem csak szeretném), hogy minél több emberhez eljusson a hír, jelentkezzenek tanfolyamra, tanuljanak meg figyeljenek, mert annyira de annyira jó dolog tudni, hogy mi folyik odabenn.

 

Bíztam benned, mert már először, amikor láttalak az Énidőn, alapos és meggyőző voltál. Tudtam, hogy nem fogok csalódni, és nem is csalódtam. Semmi kétség nem volt bennem, és hoztad amit elvártam. Szóval gratulálok! Így tovább! ;)” Adri

A Termékenységtudat-tanfolyam teljesen online zajlik, így nem kell azon aggódnod, hogy adott helyen és időben jelen legyél. A világ szinte minden pontjáról voltak már résztvevőim: 

Nagyon tetszik! Én is szeretném megtapasztalni, amit a többiek!

Kitől fogok tanulni?

Cserháti-Herold Janka vagyok, a gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-tanácsadó.

Arra tanítom a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Az angliai Natural Family Planning Teachers Association Fertility Awareness oktató tanfolyamát végeztem el, és Magyarországon elsőként rendelkezem ilyen tanári képzettséggel. Én magam már évek óta alkalmazom a termékenységtudat-módszert, és szeretném minél szélesebb körben terjeszteni ezt a csodálatos tudást. Bevallom, kicsit megszállott vagyok. 🙂

Két kisfiú anyukája vagyok. Én magam már lassan 8 éve alkalmazom a módszert, először egy évig fogamzásgátlásra használtuk, majd babatervezésre, a második kisfiunk születése óta (azaz 4 éve) pedig újra fogamzásgátlásra. Tudom milyen babát akarni, és milyen az, amikor a fogamzásgátlás a cél, és tapasztalatból tudom, hogy milyen jól működik a módszer mindkét irányba. 🙂 

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELEM:

Egy kis ízelítő a leckékből:

(Ez nem a teljes tematika!)

 • Hogyan változtatja meg az életedet a termékenységtudat?
 •  A módszer tudományos háttere, hatékonysága
 • Hogyan véd meg az esetleges félrediagnosztizálástól?
 • Miért pont a szimptotermális-módszer?
 • Ismerjük meg a testünket: női és férfi anatómia
 • A termékenységi jelek részletes megismerése
 • Hormonmentes fogamzásgátlási opciók: több van, mint gondolnád!
 • Rakjuk össze: ismerd meg a ciklusod fázisait!
 • Szabályok a módszer alkalmazásához fogamzásgátlásra
 • Hormonális egyensúly
 • Hogyan használd babatervezésre a termékenységtudatot?
 • Hogyan alkalmazd a módszert szoptatás alatt, fogamzásgátló abbahagyása után?
 • Hogyan beszélj a pároddal a módszerről?
 • Menstruációs eszközök, amelyek megkönnyítik az életedet

Térjünk a lényegre: drága?

Ha nem haladsz végig a leckéken, akkor egyenesen kidobott pénz.

Ha komolyan veszed, akkor felbecsülhetetlen értékű tudást szerzel.

Ezzel a tanfolyammal 8 hét alatt haladó szinten megtanulod a tested, a ciklusod nyelvét.

Három havi fogamzásgátló adag nagyjából 10.000 Ft-ba kerül. Ezt a tudást viszont egy életen át alkalmazhatod. Precíz és biztonságos fogamzásgátlási módszert kapsz, de sokkal többet is ennél…

A tanfolyam alatt szerzett ismeretekkel megspórolsz magadnak egy csomó aggodalmat, félelmet. Kulcsot kapsz a testedhez, legyen szó egészségről, babatervezésről vagy fogamzásgátlásról.

Mit kell még tudnom?

 • A tanfolyam TELJESEN ONLINE. Nem kell egyszerre a gép előtt lennünk, bármikor kényelmesen elérheted a leckéket a tanfolyam ideje alatt.
 • A következő tanfolyam várható indulása: 2020. szeptember  
 • Banki átutalással tudsz fizetni
 • Rendelés után kapsz egy e-mailt az utalási információkkal
 • E-számlát küldünk a rendelésről, ha beérkezett az utalás
 • Ezután megkapod a bejelentkezéshez szükséges regisztrációs információkat és a további tudnivalókat a tanfolyamról
 • Nyolc héten keresztül heti 3, összesen 24 leckét kapsz (videókat, hanganyagokat, PDF-anyagokat)
 • Plusz PDF-összefoglalókat és táblázatokat
 • E-bookot a legfontosabb tudnivalókról, a módszer szabályairól
 • Egyedülálló képgalériát és videókat a nyák változásairól
 • A leckéket letöltheted, de a tanfolyam végén lehetőséged lesz megvásárolni a teljes anyagot pendrive-on, szinte anyagáron

Lássuk a tanfolyam tartalmát és árát!

(Úgyis tudom, hogy ez érdekel! 😉 )

A rendkívüli helyzetre való tekintettel elérhetővé tettük a részletfizetési lehetőséget. Ha úgy érzed, hogy könnyebbséget jelent, ha az összeg 2. felét csak egy hónap múlva kell befizetned, akkor válaszd ezt az opciót. 

Aggódsz, hogy megéri-e a Termékenységtudat-tanfolyam?

 

ÉN HISZEK BENNE, EZÉRT GARANCIÁT IS VÁLLALOK!

 

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni a leckéket, anyagokat. 

 

Ha az első két hét után valamiért mégsem tetszik a tanfolyam, és ezt jelzed e-mailben a 6. lecke megjelenésének napján 16 óráig, akkor visszautalom neked a teljes vételárat. Ha nem jelzel, az oktatás költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

A JELENTKEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT

Az online Termékenységtudat-tanfolyamra maximum 250 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Aktuálisan szabad helyek száma: 0

A márciusi tanfolyamra a helyek beteltek. Ha szeretnél értesítést kapni a következő tanfolyami indulásról, iratkozz fel az alábbi értesítőre!

 
 
Név*
Email*


A kedvezőbb felhasználói élmény érdekében, illetve hogy böngészésedet biztonságosabbá tegyük, holnapunkon cookie-kat használunk, amit a további böngészéseddel elfogadsz.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k lehetővé teszik számunkra látogatások és forgalmi források számlálását, így webhelyünk teljesítményét mérhetjük és javíthatjuk.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése