Vagiwell Large szilikon egészségügyi hüvelytágító készlet

21.990 Ft

A készlet 3 db (3–5 méretű) orvosi szilikonból készült, a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelő hüvelytágítót tartalmaz.

6 készleten

Leírás

Vagiwell Large szilikon egészségügyi hüvelytágító készlet (3 db-os)

Ez a hüvelytágító készlet a 3-as, a 4-es és az 5-ös méretű eszközt tartalmazza! A méretezést lásd a képek között csatolt táblázatban! A teljes készletet tartalmazó Premium terméket itt találja, a kisebb kiszerelések is megtalálhatók külön, a Small összeállításban! Származási hely: Németország.

A Vagiwell javallott használati esetei:

 • diszpareunia, fájdalmas szexuális aktus esetén, például:
  • hüvelygyulladás
  • petevezeték vagy petefészek gyulladása
  • hüvelyi rövidülés
  • endometriózis
 • vaginizmus, hüvelyi izmok túlzott feszessége esetén
 • gátmetszés vagy gátvarrás hegesedése esetén
 • nőgyógyászati (méhsüllyedés vagy rákos sejtek eltávolítása miatt indokolt) műtéteket követően
 • sugárkezelés, illetve kemoterápia alatt és után
 • nőgyógyászati műtétet követően, amely együtt járhat a hüvely méretének csökkenésével, illetve hegesedés esetén
 • bőrgyógyászati betegségek (pl.: lichen sclerosus) esetén
 • hüvelyplasztika, illetve neovagina műtét után
 • orvosi vizsgálat alatt vagy tampon felhelyezésénél keletkező fájdalom esetén

Használati mód

A Vagiwell hüvelytágító készlet használatának megkezdése előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, nőgyógyászával!

A gyakorlatok célja a hüvely érzékenységének csökkentése lassú nyújtással, így előkészítve a hüvelyt a fájdalommentes nőgyógyászati beavatkozásra vagy a fájdalommentes szexuális behatolásra.

A gyakorlatokat az Ön számára kényelmes, biztonságot adó helyen végezze, nyugodt, kipihent állapotban. Bizonyosodjon meg arról, hogy semmi sem fogja megzavarni a gyakorlatok végzése közben.

Javasolt gyakorlati mód

 1. Előkészítésként a Vagiwell hüvelytágító készletet mossa el meleg vízzel és kímélő szappannal, majd hagyja megszáradni.
 2. Vegyen fel kényelmes ülő vagy fekvő pozíciót, amelyben a lábát kényelmes kis terpeszbe tudja helyezni. A hüvelytágító bevezetéséhez javasoljuk, hogy felhúzott térdekkel feküdjön a hátán, és lábait kis terpeszben tartsa. Használhatja a hüvelytágítót álló helyzetben, egyik lábát egy székre helyezve is.
 3. A gyakorlatot a legkisebb hüvelytágítóval kezdje! Kenjen vízbázisú síkosítót a hüvely bemenetére, valamint az eszközre!
 4. Lélegezzen nyugodtan. Finoman tolja be a tágítót a hüvelyébe. Csak addig tolja, amíg kényelmesnek érzi. Ha túl erősen tolja be a tágítót, fájdalmat érezhet.
 5. Tartsa néhány percig a tágítót a hüvelyében vagy a hüvely bemeneténél.
 6. Ezután kezdje el a tágítót mozgatni, de ne húzza ki a tágítót a hüvelyéből teljesen! Ötször egymás után óvatosan, gyengéden csak húzza ki és tolja be a tágítót. A következőkben körkörösen mozgassa az eszközt először jobbról balra, majd balról jobbra. Ismételje meg ezt ötször-ötször! Ez a gyakorlat segít a hüvely szűkösségének gyengéd csökkentésében.
 7. Ha végzett a nyújtó gyakorlattal, húzza ki a tágítót a hüvelyéből. Feküdjön a hátára, és pihenjen néhány percet!

Ha a tágítót már képes kényelmesen behelyezni, úgy a hüvelye készen áll arra, hogy áttérjen az eggyel nagyobb méretű tágítóra. Ebben az esetben készítse elő a következő méretű tágítót is a fent leírtaknak megfelelően. Ha az egyik tágítóról áttér a következőre, előbb mindig végezze el a gyakorlatot előbb a kisebb tágítóval, amiről váltani szeretne az eggyel nagyobb méretűre! A nyújtó gyakorlatokat heti 3-4 alkalommal célszerű elvégezni. Ha már a legnagyobb méretű eszközt is kényelmesen tudja használni, készen áll a szexuális aktusra.

Tisztítás és fertőtlenítés

A Vagiwell hüvelytágító készlet használata egyetlen személy számára javasolt! Használat után minden esetben meleg vízzel és kímélő szappannal mossa el az eszközt. Győződjön meg róla, hogy a tágító megszáradt, mielőtt visszateszi a tasakjába! Fertőzés esetén minden használat esetén javasolt a fertőtlenítés! Fertőtlenítés esetén tegye az eszközt 10 percig forrásban lévő vízbe. A kereskedelmi forgalomban kapható orvosi eszközök fertőtlenítésére alkalmas szerek használhatók a tágító fertőtlenítésére.

Kiszerelés

 • 3 darab, orvosi szilikonból készült Vagiwell hüvelytágító eszköz
 • Sylk biosíkosító (vízbázisú, parabénmentes, színtelen, szagtalan, 50 ml-es pumpás flakonban)
 • Tasak a tároláshoz
 • Használati utasítás

A termékhez csatolt használati utasítást itt tudod megtekinteni!

A Vagiwell termékcsalád a Large csomagon felül rendelkezik további extra méretekkel is (Vagiwell 5SL: 33/36 mm átmérő, 181 mm hosszúság; Vagiwell 6: 36,5/40 mm átmérő, 150 mm hosszúság). Ezekből készletet nem tartunk fent, ám beszerzésüket webshopunk tudja biztosítani. Igény esetén állunk rendelkezésre, várjuk kapcsolatfelvételét!

A termék gyártója a német Kessel Medintim Gmbh.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vagiwell Large szilikon egészségügyi hüvelytágító készlet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek