LIBIDÓBARÁT ÉS HÜVELYSZÁRAZSÁG STOP CSOMAG

21.300 Ft

5 készleten

Leírás

A LIBIDÓBARÁT CSOMAG TARTALMA:

 

Ki sem látsz a határidőkből, folyamatos rohanásban vagy? Akkor valószínűleg a teendők listáján is utolsóként szerepel az egészséges szexuális élet, sőt, a folyamatos nyomás hatására akár alacsony libidószinttel küzdhetsz… Nos, nem vagy egyedül, a mai világban kincsnek számíthat az az idő, amit a párkapcsolatodra tudsz fordítani. A stresszes üzemmód bizony védekezésre serkenti a szervezetet, a kortizolszintedet az egekbe emeli, és ebben a feszültségig pattant állapotban a szexualitás iránti vágyat a szervezet gyakran teljesen háttérbe szorítja.

Ha szeretnél ebből a véget nem érő spirálból kilépni és az egészséges libidószintedet is visszanyerni, első lépésként a stresszcsökkentésre kell megoldást találni. Erre kínál tökéletes alternatívát a Rózsagyökér komplex, a természetes, növényi hatóanyagok kombinációja. Hatása messze túlnyúlik a piacon lévő készítményeken, hiszen a hatóanyagok összetétele egymás hatását erősítik.

A másik kulcs a hormonrendszer támogatása. A stressz teljesen kimerítheti és felboríthatja a hormonháztartásod. A női ciklust szabályozó két hormon, az ösztrogén és progeszteron támogatása nélkül elég nehezen érhető el az egészséges libidószint. Ebben az esetben kiemelt szerepe lehet a Ciklusbarát étrend-kiegészítő készítménynek és a Ciklusbarát krémnek. Míg az előbbi fitoösztrogénnel látja el a szervezeted, addig a krém hatása a progeszteronszint emelésében nyilvánulhat meg. A termékek nemcsak a harmonikus hormonrendszer kiegészítéseként remekelhetnek, hanem fizikai és lelki energiákkal is képesek feltölteni. Így nemcsak a teendőid lesznek fontosak, hanem TE is!

KRÉM ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ: MIÉRT HATÉKONYABB EGYÜTT?

Miért nem lehet egy termékbe mindent beletenni? Egyes hatóanyagok felszívódása, illetve azok hasznosulása nagyban eltérő lehet. Van olyan, ami bőrön, és van, ami a tápcsatornán keresztül hasznosul jobban. Ezen felül a termékek használatában jelentős eltérések lehetnek. Ez alatt azt értjük, hogy az ösztrogén jellegű hatóanyagokat a menstruációs ciklus első felében, a progeszteron jellegűeket a ciklus második felében javasolt alkalmazni.

Egy-egy termékben lévő hatóanyagok mennyisége maximalizált; egy kapszula méretei végesek, ezért van szükség több termékre komplex problémák megoldásában. Ezt ismerte fel a Wise Tree Naturals kutatócsoportja, és ezért terveznek folyamatosan olyan készítményeket, amelyekben a hatóanyagok a lehető legjobb hasznosulási formájukban kerülnek az adott készítményekbe.

Bővebb információk a csomag egyes termékeiről, részletes használat és tudnivalók a termékoldalakon (ezeket megtalálod a linkekre kattintva)!

Ciklusbarát étrend-kiegészítő (60 kapszula)

 • Erősíti az immunrendszert, vitalizál, csökkenti a stressz-szintet
 • 5 aktív, természetes komponenst tartalmaz
 • Nem tartalmaz semmilyen adalékot, színezéket, síkosítót, térfogatnövelőt vagy fényező anyagot
 • 60 db-os kiszerelés (kb. 2-4 hónapra elegendő)
 • Használat: napi 1 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal

Ciklusbarát krém (100 ml)

 • Természetes progeszteronkrém yamgyökér kivonattal
 • Gyengéd és természetes megoldás progeszteron–ösztrogén egyensúly felborulása esetén
 • 100%-ban természetes és növényi összetevők
 • 100 ml-es kiszerelés (kb. 1-2 hónapra elegendő)
 • Használat: napi egyszeri 5 pumpálás az alkarra, a comb belső felére vagy az alhasra a ciklus második felében, ovuláció után

Rózsagyökér komplex (60 kapszula)

 • Egy határozott válasz a stressz ellen
 • Teljesítő- és alkalmazkodóképesség fokozása
 • Optimális mentális és fizikai aktivitás fenntartása
 • 60 db-os kiszerelés (kb. 2 hónapra elegendő)
 • Használat: napi 1 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal, lehetőség szerint a délelőtti órákban

 


A termék gyártója a magyar Wise Tree Naturals.

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„LIBIDÓBARÁT ÉS HÜVELYSZÁRAZSÁG STOP CSOMAG” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek