AJÁNDÉKOZZ TUDÁST KARÁCSONYRA!

Már Te is unod a fa alatt lapuló harmadik karácsonyi sálat? Fejtörést okoz, hogy minek örülne életed párja? Idén végre tényleg olyan ajándékot szeretnél (adni vagy kapni), ami eredeti és nem erőltetett? Szerinted is a tudás az adható legnagyobb érték? Te is csodának tartod a termékenységtudatot? Akkor a sokadik erőltetett ajándékötlet helyett itt a megoldás:

 

ADJ TERMÉKENYSÉGTUDATOT KARÁCSONYRA!

 

Amióta a Hormonmentes keretében 2016-ban elérhetővé vált a tudásanyag, már több mint 300 nő végezte el Janka egész országban egyedülálló tanfolyamát, és arra gondoltunk, miért ne adnánk rá egy lehetőséget, hogy idén karácsonykor TE IS AJÁNDÉKBA ADD (VAGY KÉRD) az októberben teljesen felújított termékenységtudat-tanfolyamot.

 

Hó, hó, állj, állj!

 

Az érzelmek Téged nem ragadnak csak úgy magukkal és felejtsem el, hogy rögtön a MEGRENDELÉS gombra kattintasz? Te igenis racionális ember vagy, és érvek nélkül nem vásárolsz? Akkor, íme, A MI LISTÁNK a tanfolyami ajándék mellett:

 • Tudást adni MENŐ! Mehet akármilyen irányba a világ, hidd el, a végén mindig azok lesznek elégedettebbek, boldogabbak, akik többet tudnak másoknál! Ez az ajándék nem egy „célozgatós” nyelvi tanfolyam vagy egy később felmondani illendő könyv, a résztvevők csak többek lehetnek általa. Ez egy olyan tudás, amely 14 és 50 év között minden nő számára hasznos, és örökre vele marad.
 • A termékenységtudat egyre MENŐBB! Annál kevés nagyobb ajándékot tudsz egy nőnek adni, mint hozzásegíteni, hogy összhangba kerüljön a testével. Tisztába kerüljön magával és értelmezni tudja a teste jeleit, és ennek megfelelően összehasoníthatatlanul tudatosabb legyen fogamzásgátlásban, babatervezésben, vagy úgy egyáltalán az egészsége megfigyelésében.
 • Pozitív irányba változtatni valakinek az életét a LEGMENŐBB! Minden tanfolyam végén számosan kapjuk a visszajelzéseket arról a résztvevőktől, hogy egy baj van a tudásanyaggal: bárcsak hamarabb ismerték volna meg ezt a tudást! Pedig ez a tudás mindenki számára adott, ám ilyen rendszerben, ezzel a nyitottsággal Magyarországon csak egy helyen kaphatod meg. Hát nem lenne jó azt hallgatni Neked is: „köszönöm, hogy megváltoztattad az életem!”

 

Vásárold meg most a tanfolyamot, és ha december 17-ig befizeted az árát, ajándékkártyát küldünk Neked, amit fizikailag is ODATEHETSZ A KARÁCSONYFA ALÁ! Légy környezettudatos, és spórolj meg a termékenységtudattal egy újabb adag felesleges csomagolást!

 

Régóta vágysz a tanfolyamra, de eddig drága volt? Itt a lehetőség, KÉRD A SZERETTEIDTŐL, ISMERŐSEIDTŐL KARÁCSONYRA, és biztosan nem maradsz le a januári indulásról!

Mit gondolnak azok, akik már elvégezték az online tanfolyamot? 

Már több, mint 200 nő végezte el a Termékenységtudat-tanfolyamot 2016 júniusa óta. Íme néhány vélemény:

“Nagyon szuper a tanfolyam, lenyűgöző követni. Augusztus végén kicsit lemaradtam, de most sikerült nagyjából behoznom, és tényleg azt tudom csak mondani, hogy bár én még korábbról is, meg a hormonomentes.hu blog indulása óta sok információt és tudást felszedtem, de ez _LÉNYEGILEG_ több és jobb, mint amit eddig tudtam. Ez talán a legfontosabb, amit kiemelnék. Az, hogy az alapokkal és anatómiával (!!) kezded, mindenen alaposan végigmész – bevallom, rettentően türelmetlen voltam az elején , de kellett, nagyon kellett. Plusz az egy-egy téma alapos, mindenre kiterjedő végigbeszélése, apróságok, részletek, trükkök, és minden, ami hozzá kapcsolódik… Tényleg így lesz belőle egy olyan tanfolyami anyag, ami biztonságot, átfogó tudást ad. Szóval már eddig is sokkal többet kaptam tőle, mint gondoltam volna; úgyhogy le a kalappal, a tudásod, az alaposság és a közvetlenség, amivel csinálod (nem tudom, melyiket emeljem ki e háromból) egy lenyűgöző tanfolyamot eredményezett. Bocs, mindig ez a szó , de tényleg így van.” Lilla

“Én több barátnőmnek ajánlottalak, nővéremnek, ismerőseimnek… Szuper dolgokat tanultam tőled, amivel nem csak a testemet értettem meg, és kerültem ezáltal közelebb hozzá, hanem a tudás által jobban és boldogabban tudom megélni a nőiességemet. Hiánypótló, amit tanítasz, és biztos másképp alakul a magamhoz való viszonyom, ha ezeket hamarabb tudom…
 
Nagyon hiteles vagy, és bár a videón is átjön, de élőben még átütőbb, hogy mennyire önaznos vagy ebben a témában. A gazdagmami konferencia szünetében láttalak és a férjeddel, a standodnál. És sugárzott rólatok, hogy mennyire tisztelitek és szeretitek egymást, amiben biztosan ez az önazonosság és a szexualitáshoz való viszony is egy fontos építőkő. A mi kapcsolatunkat is elmélyítette (talán nem ez a megfelelő szó), az, hogy nagyobb szeretettel és megértéssel fordulok a testemhez, testünkhöz, és azt az attitűdöt a párom is átvette. Én is köszönöm, amit tőled tanultam!” Harmath Vera
“Megvilágosodtam”
Na, nem spirituálisan. Ahhoz még ki tudja milyen rögös út visz.
A termékenység tudat tanfolyam, Janka vezetésével felvilágosított nem kevés és nem elhanyagolható dolgokról. Már négy hónapja letettem az utolsó bogyót. És mázlista vagyok, hogy nem sok komoly bajom volt előtte, meg utána sem. Negyedik hónapra már teljes nyugodtsággal használhatom a módszert. Janka rengeteget segít. A konzultációt is csak javasolni tudom. Jobb az, ha a szakember ránéz a ciklusgörbénkre és segít értelmezni a “Na most akkor mi van ezzel itt?” helyzetet.
Minden fillért megért ez a program! Szuper a csapat, mindenki segíti a másikat. És felemelő érzés egészségesen funkcionáló testben létezni.
Ha komolyan fontos az egészséged, akkor jelentkezz a következő tanfolyamra!” Kitty

“Kedves Janka!

Nagyon hálás vagyok Neked, és hálásak lehetünk mi nők mindannyian, azért, hogy összegyűjtötted nekünk ezt tudást, és egyszerűen használható, könnyen tanulható formába öntötted. Ahogy ígérted, valóban teljesen más érzés úgy élni a mindennapokat, hogy értem a testemben zajló folyamatokat és sok apró jelet is felismerek már. Ez óriási sikerélményt ad! Másrészt pedig esélyt egy magasabb szintű életminőségre, ahol nem kell tönkretennem magam ahhoz, hogy élvezetes, teljes értékű szexuális életet élhessünk a férjemmel.
Sok éve kerestünk már erre megoldást, és reménytelennek látszott, hogy valaha is találunk használhatót. Ez a módszer megéri a ráfordított időt, még ha az több hónap is. Köszönöm azt is, hogy létrehoztad a facebook csoportot, ahol megoszthattuk egymással a tapasztalatainkat a tanfolyam résztvevőivel, kérdezhettünk tőled minden gátlástól mentesen, és hogy végig olyan kedves és nyitott voltál velünk. Remélem sokan tanulhatnak még Tőled! 🙂 KÖSZÖNÖM!” Zsuzsanna
“Szerintem űberzseniális volt a tanfolyam, és baromi lelkes vagyok, én is függővé váltam már. Sosem gondoltam, hogy valamit ilyen kitartóan fogok tudni csinálni, mint a reggeli hőmérőzés. Annyira könnyű, pedig olyan nehéznek tűnik, amikor még nem csinálja az ember. 😀

Persze, tudom hogy tudod, voltak bakik meg csúszások, rendkívül elfoglaltnak tűnsz, két gyerek, előadások, webshop, Facebook oldal, Facebook csoport(ok), folyamatos tájékozódás, stb-stb, és még mi is. 😀 Nem tudom, mi az, amit tudnál delegálni és kinek, de tudom, hogy majd megtalálod az egyensúlyt, és nagyon szorítok neked, én is azt akarom (nem csak szeretném), hogy minél több emberhez eljusson a hír, jelentkezzenek tanfolyamra, tanuljanak meg figyeljenek, mert annyira de annyira jó dolog tudni, hogy mi folyik odabenn.

 

Bíztam benned, mert már először, amikor láttalak az Énidőn, alapos és meggyőző voltál. Tudtam, hogy nem fogok csalódni, és nem is csalódtam. Semmi kétség nem volt bennem, és hoztad amit elvártam. Szóval gratulálok! Így tovább! ;)” Adri

A Termékenységtudat-tanfolyam teljesen online zajlik, így nem kell azon aggódnod, hogy adott helyen és időben jelen legyél. A világ szinte minden pontjáról voltak már résztvevőim: 

Kitől fogok tanulni?

Cserháti-Herold Janka vagyok, a gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-tanácsadó.

Arra tanítom a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Az angliai Natural Family Planning Teachers Association Fertility Awareness oktató tanfolyamát végeztem el, és Magyarországon elsőként rendelkezem ilyen tanári képzettséggel. Én magam már évek óta alkalmazom a termékenységtudat-módszert, és szeretném minél szélesebb körben terjeszteni ezt a csodálatos tudást. Bevallom, kicsit megszállott vagyok. 🙂

Két kisfiú anyukája vagyok. Én magam már lassan 8 éve alkalmazom a módszert, először egy évig fogamzásgátlásra használtuk, majd babatervezésre, a második kisfiunk születése óta (azaz 4 éve) pedig újra fogamzásgátlásra. Tudom milyen babát akarni, és milyen az, amikor a fogamzásgátlás a cél, és tapasztalatból tudom, hogy milyen jól működik a módszer mindkét irányba. 🙂 

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELEM:

Egy kis ízelítő a leckékből:

(Ez nem a teljes tematika!)

 • Hogyan változtatja meg az életedet a termékenységtudat?
 •  A módszer tudományos háttere, hatékonysága
 • Hogyan véd meg az esetleges félrediagnosztizálástól?
 • Miért pont a szimptotermális-módszer?
 • Ismerjük meg a testünket: női és férfi anatómia
 • A termékenységi jelek részletes megismerése
 • Hormonmentes fogamzásgátlási opciók: több van, mint gondolnád!
 • Rakjuk össze: ismerd meg a ciklusod fázisait!
 • Szabályok a módszer alkalmazásához fogamzásgátlásra
 • Hormonális egyensúly
 • Hogyan használd babatervezésre a termékenységtudatot?
 • Hogyan alkalmazd a módszert szoptatás alatt, fogamzásgátló abbahagyása után?
 • Hogyan beszélj a pároddal a módszerről?
 • Menstruációs eszközök, amelyek megkönnyítik az életedet

Mit kell még tudnom?

A vásárlás menete és a tanfolyam elérése lépésenként:

1. Kiválasztod. Bekattintod a csomagot, kitöltöd a kötelező mezőket, majd leadod a megrendelést.

2. Kifizeted. Azonnal kapsz egy díjbekérőt, amit legkésőbb december 21-ig tudsz kiegyenlíteni átutalással. Ha december 17-ig megvásárolod a tanfolyamot, küldünk Neked egy átadható ajándékkártyát is. Ha december 17. után vásárolsz, akkor e-mailben, kinyomtatható formában kapod meg az ajándékkártyát. Az ajándék semelyik esetben nem vész el!

3. Megajándékozod. Karácsonykor átadod az ajándékkártyát, illetve az információs levelet, amely a folytatásról tájékoztatja az ajándékozottat.

4. Indul a tanfolyam. Az ajándékozottnak karácsony után három hete van felvenni velünk a kapcsolatot, hogy így térítésmentesen csatlakozni tudjon a január 21-én induló teljesen online tanfolyamhoz. Amennyiben meg tudod adni az ajándékozott e-mail címét is, januárban külön tájékoztatjuk őt a tanfolyami indulásról.

Felhasználási feltételek:

• Az ajándékkártya a csomag értékének megfelelően alapesetben a januárban induló tanfolyami kurzus során vehető igénybe.

• Az ajándékkártya pénzre nem váltható át, felhasználása esetén pénzt nem adunk vissza.

• Az ajándékkártya egyéb akcióval össze nem vonható.

• Az ajándékkártya egyszer használható fel.

A termékenységtudatról itt olvashatsz bővebben, de gondolom már ismered, ha itt vagy. 🙂 https://hormonmentes.hu/termekenysegtudat-tanfolyam/

Lássuk a tanfolyam tartalmát és árát!

Alapcsomag
39.990
1. Heti 3 lecke 8 héten keresztül
2. PDF-ek, puskák és összefoglalók
3. Egyedülálló galéria és videók a nyák változásairól
4. E-book a módszer szabályairól
5. Titkos Facebook-csoport tagság csak a tanfolyamon résztvevőknek
6. Kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban a tanfolyami felületen
7. Kedvezménykupon a hormonmentes.hu webáruházba
Ezt választom!
VIP-csomag
59.990
1. Heti 3 lecke 8 héten keresztül
2. PDF-ek, puskák és összefoglalók
3. Egyedülálló galéria és videók a nyák változásairól
4. E-book a módszer szabályairól
5. Titkos Facebook-csoport tagság csak a tanfolyamon résztvevőknek
6. Kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban a tanfolyami felületen
7. Kedvezménykupon a hormonmentes.hu webáruházba
8. Egy éves VIP tanfolyami Facebook csoport tagság
9. Havonta 1 Facebook élő csak a VIP-csoport tagoknak
10. Kérdezz-felelek csak VIP-csoport tagoknak
11. A tanfolyam teljes anyaga adathordozón (pendrive-on)
Ezt választom!

Megrendelem az ajándékkártyát!

Kérlek, amennyiben külföldről, de EU-tagállamból szeretnél jelentkezni, akkor ne itt rendeld meg a tanfolyamot, hanem írj e-mailt a megrendeles@hormonmentes.hu címre a rendelési adatokkal. A magyarázatot az oldal aljára görgetve találod.
 


FONTOS APRÓBETŰS:

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (megrendeles@hormonmentes.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a megállapodást Cserháti-Herold Janka egyéni vállalkozóval kötötted. Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

 

Információk az ÁFA-ról:

2015. januárjától azok a magánszemélyek, akik elektronikus szolgáltatást (pl. online tanfolyamot, online tanácsadást) vesznek igénybe, az általuk megadott lakcímnek megfelelően fizetnek ÁFA-t.
A termékenységtudat tanfolyamról szóló számlát alanyi adómentes vállalkozásból állítjuk ki, ezért 0 %-os ÁFÁ-t kell fizetni a:
– magyar lakcímet megadóknak,
– EU-n kívüli, külföldi lakcímet megadóknak.
Mi vonatkozik az EU-s lakcímet megadókra?
A NAV állásfoglalás szerint a megadott EU-s ország ÁFÁ-ját kell kiszámláznunk.
Bővebben erről a 2014. július 14-én megjelent Magyar Közlöny 94. számában az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XXXIII. törvényben tájékozódhatsz. Ezeket az új szabályozásokat az EU írja elő 2015. januárjától