Segítség a vásárláshoz

VásárlásFizetésSzállítás

Segítség a vásárláshoz

Ezzel a gyors és érthető áttekintéssel szeretnék neked segítséget nyújtani a webáruházunkban való vásárláshoz. Itt minden hasznos információt megtalálsz a fizetésről, szállításról is. Az Általános Szerződési Feltételeket itt találod: http://hormonmentes.hu/aszf/

Vásárlás:

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét költségeit nem tartalmazzák.

Nálunk nem kell regisztrálnod a vásárláshoz, amennyiben mégis szeretnél saját fiókot létrehozni, azt a Fiókom menüpont alatt vagy a Pénztár oldalon is megteheted. Így később belépve ellenőrizheted az aktuális rendelésed állapotát vagy a korábbi rendeléseidet is.

Nézz körbe a webshopban! A termékekre kattintva elolvashatod a termékleírást, megnézheted a képeket. Jó, ha tudod, hogy nálunk minden terméknél megtalálod a pontos összetevőlistát, hogy magad is meggyőződhess a bio minőségről. És bizonyos termékeknél van GYIK fül is, ezt sokan nem veszik észre.
GYIK magyarázat
Ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket, tedd a kosaradba a „kosárba rakom” gomb vagy a kosár ikon segítségégel. (Amennyiben egy kis fogaskerék ikont látsz a termék mellett, az azt jelenti, hogy méretet vagy típust kell választanod az adott termékből.)

méretválasztó

Ezután a kosár oldalra navigál a rendszer.

Itt legörgetve válassz a szállítási módok közül! (ezt később a pénztár oldalon még nyugodtan módosíthatod), majd a tovább a pénztárhoz gombra kattintva rendeld meg a termék(ek)et vagy folytasd a vásárlást és gyűjts még termékeket a kosaradba.

Ha törölni szeretnél valamit a kosaradból, azt a termék melletti „x” gombra kattintva teheted meg. Ezután a „kosár frissítése” gombra kattintva láthatod a kosarad aktuális tartamát és a termékek árát.

Csak ezek után, a Pénztár oldalon kell megadnod az elérhetőségeidet és egyéb fizetéssel és szállítással kapcsolatos információkat. Ezeket a rendszer mind automatikusan felajánlja, neked csak ki kell tölteni a mezőket, vagy be kell jelölni a megfelelő pontokat.

Amennyiben a GLS CsomagPontra szeretnéd a szállítást, a GLS CsomagPont opció kiválasztása után kiválaszthatod a legördülő keresőben, a térkép alapján a neked megfelelő GLS CsomagPontot az oldal alján.

Az ingyenes szállítási mód esetén is választhatod a GLS CsomagPontra szállítást (25.000 Ft feletti vásárlás esetén): a GLS csomagpont-ingyenes opció kiválasztásával.

A Megjegyzés rovatba megírhatod, ha speciális kérésed van (pl: nem működik a csengő, ezért telefonáljon a futár, mikor megérkezik)

Ha mindent rendben találsz, akkor a vásárlást a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva fejezheted be. A rendelés véglegesítése előtt azonban a jelölőnégyzetre kattintva el kell fogadnod az ÁSZF-et. (Az ÁSZF a „Megrendelés elküldése” gomb mellett, kattintással nyílik: „Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket”)

Fizetési lehetőségek:

Banki előreutalás:

A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a bankszámlánkra kell banki átutalással befizetni. A megrendelést csak az összeg beérkezése után adjuk fel.

ADATOK:

Számlatulajdonos: HoMe Kreatíva Kft.

Bankszámla szám: OTP Bank: 11704021-20006778

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát e-mailben is elküldjük a megrenelés teljesítésekor és a csomag is tartalmazza az elállási tájékoztatóval együtt.

Utánvételes fizetés:

A megrendelt termékek árát, a szállítás költségét és az utánvétel díját egy összegben, a kézbesítőnél (készpénzben) vagy a választott GLS CsomagPonton kell kiegyenlíteni. Az utánvétel díja minden esetben +350 Ft, ezt a díjat a rendszer automatikusan hozzászámítja a végösszeghez. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Szállítás:

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A lenti szállítási költségek belföldi szállítás esetében érvényesek. Amennyiben külföldre kéred a szállítást, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az logisztika@webshopiroda.hu címen.

Szállítási idő: 2-10 munkanap. A csomagfeladásról e-mail értesítést kapsz, és általában a feladástól számított másnapra meg is érkezik a rendelésed. Ha esetlegesen készlethiány lép fel vagy a csúszás alakul ki a beszállítók miatt, akkor mindenképpen tájékoztatunk, hogy később számíthatsz a rendelésed érkezésére.

Ha az előre utalásos fizetési módot választod, a csomagodat azután küldjük, hogy az összeg beérkezett a számlánkra. Utánvételes fizetésnél a rendelést követő napon küldjük a csomagot.

GLS Házhozszállítás

Vedd át a csomagodat kényelmesen, az otthonodban!

díja: 990 Ft

fizetési módok: előre utalás, utánvét készpénzzel (az utánvét díja: +350 Ft)

Kézbesítés: munkanapokon általában a 8.00 -20.00 óra közötti időszakban történik, választható idősávban. A futár előre jelzi az érkezését, amennyiben mégsem sikerülne a kézbesítés, hagy egy értesítőt a kézbesítési kísérletről és előzetes telefonos egyeztetés után új időpontban, újra kézbesíti a csomagot.

GLS CsomagPontra szállítás:

Javasoljuk, amennyiben elfoglaltság/munka miatt nem tudod otthon átvenni a csomagot. Te döntöd el, hogy mikor veszed át a csomagot és nem kell várnod a futárra.

Válaszd ki a legközelebbi GLS CsomagPontot a legördülő keresőnkön és várd az sms-t vagy az e-mailt, hogy átveheted a csomagodat!

Csomagpontra szállítás díja: 990 Ft

Bővebb információ:

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

https://gls-group.eu/HU/hu/gyik-cimzettek-szamara

fizetési módok:

  • előre utalás,
  • utánvét készpénzzel
  • utánvét bankkártyával (az utánvét díja:+350 Ft)

GLS CsomagPont előnye: jelenleg 200 településen 500 csomagpont közül választhatod ki a számodra legkényelmesebb átvevőhelyet

Ingyenes szállítás: 25.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes. Ebben az esetben kérjük válaszd az ingyenes szállítás opciót a szállítási módok közül.

Az ingyenes szállítási mód esetén is választhatod bármelyik GLS CsomagPontra szállítást, de ebben az esetben kérünk, hogy válaszd ki a a GLS csomagpont-ingyenes szállítási opciót.

Csomagolás

Tudjuk, hogy termékeink az intim kategóriába tartoznak, ezért a lehető legdiszkrétebb csomagolásban szállítjuk őket. Fehér, légpárnás borítékban, amelyen semmi nem utal arra, hogy honnan érkezett a csomag. Így akár amunkahelyeden is átveheted. Senki nem fogja tudni, hogy mi van benne.

Elállás joga

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgáld meg, és ha esetleg sérülést észlelsz a termékeken, kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól vagy a csomagfelvétel helyén. Ez esetben ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A webáruházban vásárolt termékek esetén 14 napos elállási jog illeti meg a vásárlót. De termékeink speciális higiéniai jellege miatt csak bontatlan csomagolású terméket tudunk visszavenni.

Milyen termékekre nem vonatkozik az elállási jog?

Ezeket a termékeket a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet 29.§ 1. bekezdése tartalmazza. A hormonmentes.hu webáruházban forgalmazott termékek higiéniai jellege miatt ezen bekezdés „e”pontjára hivatkozva (“olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza”) az elállást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a termék még nem lett a csomagolásból kicsomagolva! Egyéb esetben sajnos az elállási jog gyakorlására nincs lehetőség.