Rólunk

Cserháti-Herold Janka

Cserháti-Herold Janka vagyok, a gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-tanácsadó.

Arra tanítom a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Küldetésemnek érzem, hogy a valódi választás lehetőségét nyújtsam a hormonmentes fogamzásgátlási alternatívák terén, hiszen ez a terület még gyerekcipőben jár hazánkban, és kevés a hiteles információ a témában. 

A hormonmentes.hu oldalon jársz, Magyarország egyetlen hormonmentes fogamzásgátló eszközöket forgalmazó webábáruházában. Kínálatunkba csak olyan termékeket válogatunk, amelyek megfelelnek a gyengéd fogamzásgátlás és a bio-intimhigiénia kívánalmainak. Minden termékről tudok saját tapasztalattal szolgálni,  úgyhogy kérdezz bátran! 🙂

Igyekszem minden fontos és hasznos információt megosztani veled. Blogomban érdekes, izgalmas, mítoszirtó témákról olvashatsz, legyen szó a női biológiáról, a természetes módszerekről vagy a termékeink használatáról. A Youtube csatornámon pedig vidó formátumban is megmutatom mindezt, tabuk és mellébeszélés nélkül. 

Vállalkozásom ötlete saját problémakörből kiindulva született, hiszen magamnak kerestem biztonságos, hormonmentes fogamzásgátlási alternatívát, és bosszantott, hogy itthon nem találtam számomra megfelelőt. Később annyira beleszerettem a témába, hogy elvégeztem az angliai Natural Family Planning Teachers Association Fertility Awareness oktató tanfolyamát, így Magyarországon elsőként rendelkezem ilyen tanári képzettséggel. És szeretném minél szélesebb körben terjeszteni ezt a csodálatos tudást. 

Ebben a cikkben olyan információkat is megosztok magamról és a vállalkozásról, amit nem szokás megírni a Rólunk rézben: http://hormonmentes.hu/vallomas-megkuzdottem-a-szelhamos-szindromaval/

Remélem, sok hasznos információt találsz az oldalamon! Nézelődj, olvass, vásárolj, kérdezz és érezd jól magad! 

Szeretettel:
Janka 

Ahol már találkozhattál velem: 

TEDx beszédem: