Orvosajánló

Dr. Dékány Ágnes

Dr. Dékány Ágnes vagyok a természetes szülés elkötelezett híve. Első gyermekem születése után elindítottam a www.szulnijo.hu oldalt ahol hirdetem, hogy a szülés örömteli, semmihez sem fogható pozitív élmény tud lenni minden nő életében. Hiszem, hogy a nők a legtöbb esetben képesek gyermeküket természetes úton világra hozni, és hiszem, hogy a természetes születés a legjobb a babának és a mamának egyaránt.

Fontosnak tartom a női szervezet egészséges, és harmonikus működésének segítését, éppen ezért örültem meg annak, hogy olyan eszközök érhetők el most már hazánkban is, amire a természetes fogamzásszabályozást tervező nők, és családok már régóta vártak.

Hiszem, hogy a családtervezésnél is fontos, hogy a női test összehangolt, és finom működését tiszteletben tartva, biztonságosan használható, komfortos eszközök álljanak rendelkezésünkre. Éppen ezért egy olyan lehetőséget nyújtunk Önnek, aminek segítségével ezen eszközök hatékonysága a lehető legjobb lehet.

Aki szeretné élőben megnézni, megismerni ezeket az eszközöket tanácsadással egybekötve, a Tas vezér utcai rendelőben ezt megteheti: www.szulnijo.hu/rendeles Az első találkozáskor egy átfogó tájékoztatás, szükség esetén rákszűréssel egybekötött nőgyógyászati vizsgálat történik, amely során a legmegfelelőbb eszköz kiválasztására van lehetőség. Valamely fogamzásszabályozó eszköz megvásárlása után  ­annak részletes útmutatója alapján – megtanulható a helyes használat. Aki azonban igényli, lehetőség van egy második találkozásra, amikor az eszközt otthon felhelyezve, rendelőmben ellenőrzöm annak elhelyezkedését. Ezzel a módszerrel megnyugtatóan használhatók a női fogamzásgátló természetes eszközei.

Első találkozás díja: 13.000 Ft, rákszűrés esetén 15.000 Ft

Második (kontroll) találkozás díja: 5.000 Ft

Add tovább!
Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone